Vakantie in de Pacific: Tahiti, Moorea en Rarotonga baby!

Twee rare tangas op Rarotonga. Jan spant de spieren op en wat Jeroen doet, weet niemand. Het water was er alleszins heerlijk. - Two Santa Clauses without a cause. The water was just perfect! -

Reacties

Reacties

badmintonbever

teveel is teveel... wij zullen wel in de regen zitten... tssss...

Stephan

Toch heb ik het gevoel dat het hier veeeeel leuker was, hoewel het friskes was... :)

Pathek Breckacs

Reizen kan een mens veranderen. Bijna halverweg de wereldreis is Kevin bezig te muteren tot een wezen met 3 benen en iets wat op het begin van een zeemeerminnenstaart begint te lijken...Goe bezig!

Pathek Breckacs

Aan de lijn, klààr, start!

Charles Darwin

Zeer interessant experiment die mutatie tot 3 benig wezen.

Mo

Daar geloof ik nu echt niks van se.

Dirk Draulans

Wordt die bult bovenaan niet gebruikt voor vetopslag ten tijde van voedselschaarste? Of speelt het een rol tijdens de voortplanting? Is dit trouwens een mannelijk of vrouwelijk exemplaar? En wie heeft dat beest Kevin gedoopt?

Vele vragen, maar het is dan ook een fascinerend wezen...

Prof. Polk

De rode gelaatskeur met onderaan een witte band wijzen duidelijk op een zeer zeer bronstige periode. Ook de symboliek van de rechterhand van de figuur ernaast laat aan duidelijkheid niets te wensen over. De bult achteraan speelt uiteraard een rol in het voortplantingsproces van deze nieuwe en fascinerende humanoïde soort. Ik reis morgen overigens af naar Rarotonga voor verder wetenschappelijk veldwerk. Ik hou jullie op de hoogte.

Badmintonbever

Wijzen is onbeleefd Jan!

Dirk Draulans

Beste Badmintonbever,

Ik zou dit wijzen niet meteen onbeleefd durven noemen. Bij dit soort primaten, ik zal ze voor de eenvoud TresOs noemen, is dit wijzen een deel van het voorspel om het vrouwtje klaar te maken voor de daad.
Spijtig dat we het vervolg van dit intrigerende spel niet te zien krijgen, waarbij het mannentje, door voorgaanden Jan gedoopt, de bult van het vrouwtje, door anderen Kevin gedoopt, bespringen zal.
Ik zou trouwens zeer graag prof. Polk vervoegen op diens missie.

Groetjes,

Dirk

prof. Polk

Hoe meer zielen hoe meer vreugd Dirk. Ik stel voor om ook Badmintonbever mee te nemen.

Dirk Draulans

Zolang die zich niet mengt tijdens de paring (en bijbehorende dans) van de TresOs mag badmintonbever van mij eveneens mee, hoor.

Badmintonbever

Beste Dirk,
Geachte heer Polk,

no mingle-mingle in the Rarotonga-jungle for me! Wij castors houden de bloedlijn graag zuiver om bovenvermelde bulten te vermijden... Een CastresOs is wel het laatste waar de Rarotongezen op zitten te wachten... het lijkt me trouwens best dat ik mee op expeditie ga ter bescherming van de Rarotongezen van de immer bronstige Dirk...

Tot later,
II

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!